Saturday, April 23, 2011

Kereta Otot Amerika (American Muscle Car)

aku sangat minat kereta lama-lama nih. nasib baek filem-filem u.s banyak ketengahkan kereta-kereta macam ni. dengar deruan ekzos pon dah rasa terpukau.. haha.. memang terbaik.. tapi rse-rsenye xde satu pon keta-keta nih yang ekonomi. nak ekonomi, naik kancil lah.. x gitu.. check out! gambar2 nih sume tibai internet je nih.. xde info jugak sebenarnya. x tau nak rujuk kt mana.. lepas ni kalau boleh nk tgk muscle car jepun plak. haha...


Plymouth 72 Barracuda, bukan keta kebal kt Indonesia tuh. x penah tgk dalam filem lagi keta nih. huhu. kalo tengok pun mungkin x perasan


SS Camaro, sure la ada dalam filem. kalo nk tgk, fast and furious, muvi baru2 nih, faster (the rock), nk concept punya pun ada, yellow bumble bee yang comel tu, transformers.


67Impala. Chevy nih sape x perasan kalo dok asyik tengok cerita syirik Supernatural tuh.. haha. aku pon tgk jugak.. (shhh).

sape ade info pasal American Muscle lain-lain mohon sumbangan idea. xpon website yang boleh dibuat rujukan. hahah. selamat hari weekend. terengganu dah x cuti sok.. sob sob

karipap.pusing

0 ayat-ayat gersang: