Saturday, July 10, 2010

Hari ini Cuti... YeayYy!!

hye peeps ( aku cilok ayat ni kat belog DG) x sanggup sebenarnya nak tulis "peeps". ahahaha leave it alone lah kate koboi kat texas. secara peribadinya aku mengagumi koboi.


pagi ni. aku puas ber blogwalking untuk melihat info2 terkini negara dan luar negara. daripada kes altantuya hinggalah robot ciptaan pelajar-pelajar Iran. terima kasih kepada blogger2 yang menyediakan info-info segar lagi berguna kepada reader-reader mereka.


5 ayat-ayat gersang:

hAHa

noT FRoM My bloG LA infO2 tU

=P

luna : saje je pinjam.. xleh ke weh.. agagaga

tqa: ahaha.. others blogger blog.. agaga.. blog ko ade cite pasal drift aku bce hari tu

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.