Kejohanan Olahraga tahunan 2011

Air Horn!!

Percutian Di Pantai Penarek

Ramai juagk yang datang.. bakar ayam, bakar sosej, kite bakor je!!.. :P

MY Ride

83's Corolla

Lata Belatan Labour Day 2011

Job Stop Jump Swim Drown VolleyBall Lunch Sleep

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Sunday, April 24, 2011

Tribute to P. Ramlee _Tiada kata sechantek bahasa. By :monoloque


Ini rekodnya Hassan?
Ini dia rekod Hassan yang pertama
Baru sahaja dikeluarkan

naga untuk menentang badak

Biar semuanya tidak bergerak

Biar semuanya tidak berkurang
seperti airnya sungai

Digumpalan awan meliputi bulan
Supaya cinta tetap abadi

tak berdayakah kau?


Tiada kata secantik bahasa
Untuk ku puji adinda
Tiada gambar secantik lukisan

Nak ku tunjuk perasaan


Oh... dinda puspa gemala
Mengharum jiwa
Hmm...
Oh... dinda puspa gemala

Mustika kanda...

Walau musim berubah
Suasana bertukar
Tapi ikatan mesra

Sikit pun takkan longgar

Tiada kata secantik bahasa
Untuk ku puji adinda


Gumpalan awan meliputi semuanya
Ya, lihatlah bagaimana cahayanya telah bertukar

kau adalah sebahagian daripada semuanya ini
tidak akan terpisah daripadanya


karipap.pusing

Come Back

Dengar cerita Torres dah score.!.


Saturday, April 23, 2011

Kereta Otot Amerika (American Muscle Car)

aku sangat minat kereta lama-lama nih. nasib baek filem-filem u.s banyak ketengahkan kereta-kereta macam ni. dengar deruan ekzos pon dah rasa terpukau.. haha.. memang terbaik.. tapi rse-rsenye xde satu pon keta-keta nih yang ekonomi. nak ekonomi, naik kancil lah.. x gitu.. check out! gambar2 nih sume tibai internet je nih.. xde info jugak sebenarnya. x tau nak rujuk kt mana.. lepas ni kalau boleh nk tgk muscle car jepun plak. haha...


Plymouth 72 Barracuda, bukan keta kebal kt Indonesia tuh. x penah tgk dalam filem lagi keta nih. huhu. kalo tengok pun mungkin x perasan


SS Camaro, sure la ada dalam filem. kalo nk tgk, fast and furious, muvi baru2 nih, faster (the rock), nk concept punya pun ada, yellow bumble bee yang comel tu, transformers.


67Impala. Chevy nih sape x perasan kalo dok asyik tengok cerita syirik Supernatural tuh.. haha. aku pon tgk jugak.. (shhh).

sape ade info pasal American Muscle lain-lain mohon sumbangan idea. xpon website yang boleh dibuat rujukan. hahah. selamat hari weekend. terengganu dah x cuti sok.. sob sob

karipap.pusing

Sunday, April 17, 2011

Pameran Seni Psv Semester 3

hari ni hari selasa.. bukan! hari ahad sebenarnya.. kebetulan xde kelas hari nih.. dan kebetulan aku datang maktab pulak. so xde keje dan x sibuk. aku pun berkunjunglah ke pameran seperti tajuk tu.. aku ni bukan tahu sangat pasal lukisan nih. apa saja lukisan yang aku tengok dan rasa cantik, aku cakap la cantik. kalo lukisan tu aku tengok buruk je, then aku x cakap la buruk sebab menjaga perasaan pelukisnye. :p..
memang ternyata lukisann yang dipamirkan ("e" sepatutnya, aku malas nak backspace. lambat pulak nanti) memang cantik-cantik. x salah kalau aku cakap pelukis-pelukis kat maktab nih memang berbakat. tapi perlu diingat, lukisan dan kecantikan adalah subjektif. jikalau kita dengar apa orang menilai sesuatu lukisan, kita akan memahami bagaimana latarbelakangnya serba sedikit. mungkin warna kegemarannya, dan mungkin juga apa yang dilalui didalam kehidupannya sehari-hari. kalau nak tahu lebih lanjut, kne tengok rahsia personaliti melalui bulan kelahiranlah.. ye ye.. insan yang cemerlang ye.. samalah juga bagaimana orang menilai diri seseorang yang lainnya. sangat subjektif melampau. contoh yang sangat baik dan maujud. mari kita lihat komen beberapa individu dari latar belakang yang berlainan kepada seseorang individu yang menjadi bahan kajian. ] individu yang berlainan latarbelakang itu adalah 1. rakan sekelas 2. roomate (tapi bukan rakan sekelas) 3. member 1 batch 4. lain-lain yang kurang berkaitan. ternyata penilaian yang diberikan akan berbeza secara ekstrem. kalo x percaya, sila lakukan ujian yang dicadangkan diatas. sebarang kesulitan sila tanggung sendiri. kalau dapat menaip dalam bilik ekon nih memang best. otak nih separa beku gitu, jadi idea tu xde la cair sangat or beku sampai x keluar langsung.. sedang-sedang molek lah kalau pengantin baru cakap. hahaha.. so gambar pameran ade beberapa ketul aku ambik tadi. kamera 1.3 megapixel nih masih mampu berkhidmat mungkin. nak cari DSLR x mampu lagi lah gamaknya. haha.. kempunan. kalo rajin upload ade la kat belog nih. haha. assalamualaikum karipap.pusing