Thursday, March 3, 2011

Road to Gemas

banyak jalan yang boleh diikuti, jalan benar ada 2, jalan salah ada banyak..

Jerangau-Jabor-bandar MuktafiBillah-LPT (490KM 7H40M)

Jerangau-Jabor-Muadzam-Bandar Tun Abdul Razak (385KM 6H48M)



kalau diikutkan perancangannya petang ni lepas asar memang dah boleh gerak. dan moga-moga tiadalah gangguan kepada perjalanan ini. Road to Gemas nih sebenarnya diaturkan oleh saudara Rahmat Ichigo untuk menghadiri kenduri kahwin kakak kepada kekasih hatinya. apa modus operandi dia bawak ramai-ramai tu aku malas nk tanya. orang dah ajak kite folo je lah.. haha

Sejak keluar dari pagar maktab tadi aku memang ragu-ragu nk ikut ke tak.. nak ikut ke x.. orang kata masih atas pagar lagi keputusannya. (time ni dah keluar dari maktab.) xde motif. haha

senarai ahli rombongan masih belum update. nanti dah update baru aku tulis. siap gambar lagi, tapi post lain lah.. boleh kan.. ..

ok2.. dah nak gerak nih. challow.. tunggu updatenya ya..

0 ayat-ayat gersang: