Kejohanan Olahraga tahunan 2011

Air Horn!!

Percutian Di Pantai Penarek

Ramai juagk yang datang.. bakar ayam, bakar sosej, kite bakor je!!.. :P

MY Ride

83's Corolla

Lata Belatan Labour Day 2011

Job Stop Jump Swim Drown VolleyBall Lunch Sleep

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Saturday, July 17, 2010

Harga Barang Naik

Thursday, July 15, 2010

senyuman menawan si budak tecik..:P

Hadapi Dengan Senyuman

Artist: Dewa
Hadapi dengan senyuman
Semua yang terjadi
Biar terjadi .
Hadapi dengan tenang jiwa
Semua... Kan baik baik saja

Bila ketetapan tuhan
Sudah ditetapkan
Tetaplah sudah .
Tak ada yang bisa merubah
Dan takkan bisa berubah

Relakanlah saja ini
Bahwa semua yang terbaik
Terbaik untuk kita semua
Menyerahlah untuk menang

-end-

-karipap.pusing-

Saturday, July 10, 2010

Hari ini Cuti... YeayYy!!

hye peeps ( aku cilok ayat ni kat belog DG) x sanggup sebenarnya nak tulis "peeps". ahahaha leave it alone lah kate koboi kat texas. secara peribadinya aku mengagumi koboi.

pagi ni. aku puas ber blogwalking untuk melihat info2 terkini negara dan luar negara. daripada kes altantuya hinggalah robot ciptaan pelajar-pelajar Iran. terima kasih kepada blogger2 yang menyediakan info-info segar lagi berguna kepada reader-reader mereka.


Monday, July 5, 2010

Ini Bukan Entri Lucah. Ini Ilmiah. :P



ini x lucah



angin sepoi-sepoi bahasa menghembus bertalu-talu umpama membisikkan sesuatu dalam bahasanya sendiri. lantas aku selak kamus untuk translate bisikan tersebut. rupa-rupanya anorexia.

aku x berniat nak letak gambar "cantik' ni. tp yg ni je ade bila aku search kat google.

-end-

-karipap.pusing-

Sunday, July 4, 2010

Ramalan Lagi dari Nujum Muda Karipap


malam tadi, lepas aku tengok game argentina vs jerman yang menggembirakan hati penyokong argentina tersebut, aku henjut tengok game spain vs paraguay. wonderful game. memang awal2 lagi aku bet paraguay akan pergi semi. tp apakan daya. nasib menyebelahi spain. aku x nak cerita bagaimana 90 minit itu berlangsung. kalo nak tau baca kat fifa. com. banyak lagi benda lain aku nak tulis. huh!

lepas kedua-dua team feveret aku brazil dan argentina dimalukan, aku berhasad dengki untuk melihat penyokong sepanyol menderita juga sebagaimana aku. akan tetapi, hasad dengki itu tidak berjaya. hatiku semakin lara melihat penyokong spain bersorak gembira meraikan gol David Villa bantuan tiang itu. =p.

dah xde pasukan feveret aku nak sokong, aku sokong german la. aku rasa german akan bawak balik piala dunia pada kali ini. tapi harus diingat ramalan aku sebelum ini semuanya songsang belaka. =p

-end-

-karipap.pusing-




Ramalan dari nujum muda karipap tersasar sama sekali


aku yakin dalam tempoh dua hari ni, broker-broker judi bola sepak senyum lebar, riang gembira di hari raya. mana taknya, 2 pasukan pilihan tersungkur menyembah bumi.

Brazil dengan kekalahan 2-1 yang tidak sepaptutnya berlaku, kedua perlawanan yang ternyata menjatuhkan air muka pemain-pemain argentina dan jurulatih mereka Lagenda Diego Maradona.

adat permainan, ada kalah ada menang. kalau seri ada masa tambahan, kalau seri jgk ada penalti. kalau penalti pun seri,penalti sampai x seri.

-memang aku kecewa-
-end-