Kejohanan Olahraga tahunan 2011

Air Horn!!

Percutian Di Pantai Penarek

Ramai juagk yang datang.. bakar ayam, bakar sosej, kite bakor je!!.. :P

MY Ride

83's Corolla

Lata Belatan Labour Day 2011

Job Stop Jump Swim Drown VolleyBall Lunch Sleep

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Wednesday, March 24, 2010

|Musibah Dan Ujian Dari Pencipta|

selamat hari rabu, esok kamis.. isk x sabar nak cuti. [ape jadah.. hiks]..

itulah yang dikatakan kehidupan, itulah yang dikatakan perjalanan dan itulah yang dipanggil musafir.

orang kata kalau hidup ni xde cabaran, x best la. bg aku kalau xde cabaran lg best. rilek je. bangun pg pi keja, balik pastu tido. hari cuti enjoy sikit2. x gitu.. [apa jadah best cabaran]

ok2. aku malas nak buang masa ngan membebel [bleber] kat sini.

ramai betul kawan-kawan seangkatan yang ditimpa musibah [dengan kata lain ujian, cabaran, teka-teki dan sebagainya] bulan mac ni. harapan aku semoga musibah [dengan kata lain ujian, cabaran, teka-teki dan sebagainya]itu menjadikan mereka lebih penyabar, bersyukur dan beriman aminn!.

galeri eksiden dan musibah [dengan kata lain ujian, cabaran, teka-teki dan sebagainya] bulan mac. aku x tau kalau tertinggal. mintak maap bebanyak.

1. dong eksiden moto. haisss

2. budak math yang buat pbs eksiden kat melaka. erm budak math jugak

3. kesom langgar kambing otw balik kampung.

4. 2 hari lepas ayah student yang tengah pbs meninggal.

innalillahi wa innailaihi roji'un..

Monday, March 22, 2010

Qada' dan Qadar

terkejut aku mlm hari tu, ada rakan seangkatan yang eksiden. haish, budak2 ni bukannya nak inform awal2. mcm poohooi. abis aku dpt berita lewat. warghhh.

xpe2. lupakan. x guna membebel kat blog ni walaupun blog ni blog aku..

doaku supaya mereka cepat sembuh. xkne extend. haish kalo kne extend naya.

itulah yang dinamakan takdir. dah takdirnya begitu kan. redhalah kita sebagai hamba.. Allahuakbar.. maha suci Allah yang menguji manusia.. amiin.

Panas x Melesia?? haih

panas.. panas.. panas.. luahan hatiku. kuang3. naseb bek ayah aku ade kilang eskrem. "eskrem.. cool my system".. sejuk (cool) x ayah aku ade kilang eskrem.

itu la. org da ckp. jgn bt pembakaran terbuka. kalo nak bakar ape, bakar je dalam umah. tertutup sikit. ini x, nk membakar jugak kat kawasan terbuka. susah hati aku.susah.. susah.. susah..

kalo korg perasan la kan (aku x perasan dan bukan org yang suka perasan) time cuti kt umah cucaca bukan maen panas lagi. kt trgnu ni ok la sikit. sikit je la. panas jugak kalo tengahari. kalo kat hometown aku tu, siang2 lepak luar je, khemah. dalam umah panas. nak wat cmne. huh!

igt nak suh ayah aku pasang ekon la dalam umah. nak2 luar umah skali. kompen cool.

ok da abis iklan... iklan pemanasan global yang x bergambar. STOP GLOBAL WARMING!! YEAHHH..