Kejohanan Olahraga tahunan 2011

Air Horn!!

Percutian Di Pantai Penarek

Ramai juagk yang datang.. bakar ayam, bakar sosej, kite bakor je!!.. :P

MY Ride

83's Corolla

Lata Belatan Labour Day 2011

Job Stop Jump Swim Drown VolleyBall Lunch Sleep

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Wednesday, May 11, 2011

Salam Takziah Buat Keluarganya

Aku baru dapat berita, seorang sahabat telah meninggal dunia. rapat itu tidaklah, biasa-biasa saja. ternyata ajal menjemput tidak mengira ketika dan usia.

semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Al-Fatihah

Tuesday, May 3, 2011

Game Of Throne "fear and blood"

Preview Movie berseason yang baru 3 episod. Game Of Throne!. Tonton!

video

Monday, May 2, 2011

We "Job" | We Stop

Ini yang nak cerita nih. walaupun dah 7 hari post ni aku peram, dah jadi jeruk. haha. percutian (kononnya) ke Lata Belatan.


Signboard (x tulis pun korang sedia maklum kan)


Pintu Masuk ke pusat peranginan dan pelancungan Lata Belatan (fish eye lagi gambar tu, aku rembat kat internet)


The Convoy


K-Pop (x terlibat)


The Swimmer


Photoghrapher (sibuk main air, 3 keping je gambar yang disnap!)


air tejun (nampak tenang sebab photohgrapher dia tenang masa amik gambar nih


Group Photo Sebelum balik!.

sekian...

Sunday, May 1, 2011

Pemburuan Gelaran Juara Masih Terbuka

aku bukan xnak letak badge kelab lain. haha.. tapi dah lead liga M.U then feveret pulak Chelsea, buat apa nk semak-semakkan dengan badge kelab lain kan. wakaka..

Arsenal pon masih mengejar. phew~~