Monday, May 2, 2011

We "Job" | We Stop

Ini yang nak cerita nih. walaupun dah 7 hari post ni aku peram, dah jadi jeruk. haha. percutian (kononnya) ke Lata Belatan.


Signboard (x tulis pun korang sedia maklum kan)


Pintu Masuk ke pusat peranginan dan pelancungan Lata Belatan (fish eye lagi gambar tu, aku rembat kat internet)


The Convoy


K-Pop (x terlibat)


The Swimmer


Photoghrapher (sibuk main air, 3 keping je gambar yang disnap!)


air tejun (nampak tenang sebab photohgrapher dia tenang masa amik gambar nih


Group Photo Sebelum balik!.

sekian...

0 ayat-ayat gersang: