Kejohanan Olahraga tahunan 2011

Air Horn!!

Percutian Di Pantai Penarek

Ramai juagk yang datang.. bakar ayam, bakar sosej, kite bakor je!!.. :P

MY Ride

83's Corolla

Lata Belatan Labour Day 2011

Job Stop Jump Swim Drown VolleyBall Lunch Sleep

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Thursday, March 3, 2011

Road to Gemas

banyak jalan yang boleh diikuti, jalan benar ada 2, jalan salah ada banyak..

Jerangau-Jabor-bandar MuktafiBillah-LPT (490KM 7H40M)

Jerangau-Jabor-Muadzam-Bandar Tun Abdul Razak (385KM 6H48M)



kalau diikutkan perancangannya petang ni lepas asar memang dah boleh gerak. dan moga-moga tiadalah gangguan kepada perjalanan ini. Road to Gemas nih sebenarnya diaturkan oleh saudara Rahmat Ichigo untuk menghadiri kenduri kahwin kakak kepada kekasih hatinya. apa modus operandi dia bawak ramai-ramai tu aku malas nk tanya. orang dah ajak kite folo je lah.. haha

Sejak keluar dari pagar maktab tadi aku memang ragu-ragu nk ikut ke tak.. nak ikut ke x.. orang kata masih atas pagar lagi keputusannya. (time ni dah keluar dari maktab.) xde motif. haha

senarai ahli rombongan masih belum update. nanti dah update baru aku tulis. siap gambar lagi, tapi post lain lah.. boleh kan.. ..

ok2.. dah nak gerak nih. challow.. tunggu updatenya ya..

KOT Last Day

ehemm

dengan ini diumumkan pemenang keseluruhan adalah

jeng..jeng..jenggggggg..

RUMAH EXORA!!!
diikuti
RUMAH INSPIRA
seterusnya
RUMAH PERSONA
dan
RUMAH PERDANA




wohohoho.. inspira..


bee?? or wasp?


inspirian.. hahahaha


Look like pink panter.. grrrr. memang garang

x nampak pon maskot.. hidden kot


hidden pulak maskot die.. comel2..

p/s keputusan lain tu bukan xnak ditulis, tp series aku x ingatt lepas minum air jagung semalam.. lagipun kalo tulis xtau nama penuh.. hahah.. maklum la.. x official. wakaka

Tuesday, March 1, 2011

Kejohanan Olahraga Tahunan IPG KDRI 2011



Venue: Padang IPG KDRI
Tarikh: 28/februari - 2/Mac 2011
Masa : jam 14oo - jam 1800
Penganjur : PISMP Semester 5 2011




Kejohanan sudah bermula, tapi masih belum tiba penamatnya.



Saksikan kemuncak temasya pada 2/mac/2011